CircOpera

Ballet Finland CircOpera Clowndamage

”Laitetaanpa johtajalle uus kampaus!”

Ballet Finland on mukana Suomen Kansallisoopperan ja -Baletin CircOpera-teoksessa. Olemme pitäneet matkan varrelta päiväkirjaa. Tässä tunnelmia:

Ballet Finland Circopera Saliharjoitukset

Suomalais-japanilaista yhteistyötä

15.8.2016

Ville aloitti koreografian teon, Hanna harjoittajana. Liikekieli tulee olemaan paljon enemmän balettipainotteinen kuin moni luulisi. Tanssijat ovat upeita. Panostamme balettitekniikan hiomiseen kokoryhmä, mutta uudella tavalla.

Ballet Finland Circopera Näyttämöharjoitukset

Läpimenoa näyttämöllä

23.8.2016

Harjoituksissa viime viikolla saimme toisen pelkästään baletille omistetuista numeroista valmiiksi. Siinä on niin paljon hyppimistä ja piruetteja, että välillä tanssijat katsovat Villeen päin kasvoillaan ilme: “Vieläkö lisää”? Ja lisäähän tulee :D. ”Kerta kun pyydettiin mahtavaa balettia, niin sitä myös tarjotaan!”, tokaisi Ville.

Ballet Finland Circopera Hanna antaa palautetta

Hanna antaa palautetta

Pukuihin ja meikkeihin Ville sai inspiraatiota uudesta Suicide Squad-elokuvasta, jossa Harley Quinn- ja Joker-hahmot näyttivät loistavilta esimerkeiltä.

Ville ja Yuko CircOperan harjoitusmaskeissa

Ville ja Yuko koemaskeissa

”Tällä viikolla aloimme lisäksi tekemään toista isoa pelkästään baletille tarkoitettua numeroa. Siinä käytämme baletin akrobaattimaisuutta mahdollisimman paljon, sekä teemme huimia nostoja. Odotamme innolla lopputulosta!”

Ballet Finland Circopera Horrorrinas

Ballet Finlandin Circopera-horrorinat

29.8.2016

Yhteisharjoituksen ovat alkaneet kuoron, solistien, sirkustaiteilijoiden ja ohjaajan kanssa. Ylpeydellä voimme huomata, että Ballet Finland on jo melkein valmis omalta osaltaan. Koko yhteisilmapiiri vaikuttaa siltä, että tiedetään mitä tehdään ja miten tehdään. Tästä tulee hyvä!

 

Tuomas Hyvnönen CircOperan pukusovituksissa

Tuomas ja Koichi ja sukkisten sovitus

5.9.2016

Ville: ”Nyt näyttäisi olevan koko paketti valmis, sitä vaan pitää vetää läpi monta kertaa. Tanssijoista pitää myös saada vielä vähän enemmän puhtia. Taidot riittävät hyvin, mutta fyysinen jaksamisen kanssa tarvittaisiin ”seuraava vaihde silmään”. Eli poweria nyt vaan lisää. Hiotaan oma nykyinen osaamisemme huippuunsa niin on vielä tilaa parantaa ennen ensi-iltaa – ollaanhan tässä nyt kuitenkin Suomen suurimmalla näyttämöllä!”

Ballet Finland kyykki CircOperan pyökkimetsässä

Neon-emojibaletti!

12.9.2016

Läpimenot käynnissä orkesterin kanssa. Homma hienossa kunnossa. Eka koeyleisö ihan villinä! Musikaalisuutta ja pientä pintahiontaa vielä harjoitetaan ryhmälle niin saadaan tästä napakymppi. Meiltä tilattiin ammattilaisduunia ja tuntuu, että ylitettiin odotukset. Jeah!

Ballet Finland Kansallisoopperan ja -Baletin CircOperassa

Ballet Finland Smetanan kera

16.9.2016

Ensi-ilta takana. Yleisö hihkui mukana joka kohtauksessa! Ilta oli todella hieno kokonaisuus, jossa oli jokaiselle jotakin. Lippuja vielä muutamia jäljellä!

Ballet Finland CircOperan ensi-illassa

 

19.9.2016

Ensi-ilta ja bileet takana. Hyvä fiilis ja mahtava kritiikki!

 

 

CircOperan liput täältä ja lokakuun ensi-illan Troya/Valkonen liput täältä!

Vastaa